...všeliké špumprnákle vesmírné...v internetovém trojobalu :)

Taneční týden 2012

1. 9. 2012 17:36

Milá maminko a milý tatínku,

posílám Vám mnoho pozdravů z Vesmíru. Je to tady super! Po příjezdu a ubytování jsme hráli nějaké seznamovací hry, při nichž jsme si mohli uvědomit, jaké máme dobré vlastnosti. Den nato si pro nás taneční tým připravil malou scénku s panem Boyardem a jeho asistentkou, která každý následující den najímala dobrovolníky na úklid pevnosti Boyard. Jo, já Vám vlastně zapomněl říct, že celý ten týden se nesl v tématice pevnosti Boyard. No nevadí...
Každopádně, když se vrátím k tomu dni, byl luxusní. Po malém úklidu následovaly dva bloky workshopů. V nabídce byla spousta lahůdek jako HipHop, street dance, balet a tak. Já zkusil modernu, ale býval bych tam ani nelezl, kdyby mi někdo řekl, že to je další tanec podobný baletu!
Po obědě se obvykle navázalo na první bloky workshopů, šel jsem na standart, tak si třeba konečně budu moci zatančit ten valčík s babičkou! Následovala mše a pak byl večerní program zaměřený na etiketu. Každý den tu končíme modlitbou. No a takhle se ten denní rámec po celou dobu opakoval s tím, že se obměňovaly workshopy a v nabídce se objevily lusk dance, fitness, jumpstyle, šerm a tak nějak od všeho trochu, že ať už byste byli kluk či holka, vždycky byste si našli něco, co by vás mohlo bavit.
Vaří tu dobře, jo fakt, Ivka, týmačka, si sem pozvala i maminku, aby nám navařila. Bylo nás totiž hodně, plná jídelna! Kromě hosta ze Slovenska se tu taky ukázali Nell a John; to jsou takové legendy Vesmíru. Hlavně tu ale byl Pavel Rousek, no fakt, a moc vás pozdravuje!
Ještě bych vám mohl říct něco k programu. Středa byla obzvlášť povedená, večer jsme jako správní soutěžící z pevnosti, (ano mami, byl tu i pan Kebule! :-D) vyrazili ven na stanoviště a získávali body, abychom mohli obdržet indície. Nakonec nejmoudřejší z nás šel k otci Furovi do věže pro hádanku, když neuhodl, Fura hodil klíč do moře a hádejte, kdo pro něj plaval? No jasně! Byl sem celej pocákanej hadící z tý simulace hnusný vody!
Taky jsem vám zapomněl říci, že jsme tu měli hosta: Jana Špilara, maskéra, holiče, herce a trvalého jáhna v jednom. Měl pro nás nachystaný skvělý program. No a ve čtvrtek jsme se pak podívali na Oskarový film Amadeus, ve kterém on dělal maskéra.
Včera proběhl galavečer, byl super, začínali jsme ho vlastním předtančením, které si připravila každá skupinka. Bylo to opravdu povedené, jedna skupinka měla to divadýlko s loutkama Harryho Pottera. Pamatujete, Ticking noise? To s tím výbuchem? No prostě senzace! :-D Celý večer jsme pak protančili, že mě ještě teď bolí nohy.
Na závěr jsme konečně získali dostatek indícií a našli místo, kde byl poklad. Ano, ano, Boyard nám ho schoval na hřbitově!
Už nemám moc místa na papíře, takže vám budu doma vyprávět, až se na konci července vrátím. Mějte se moc fajn a užijte si dovolenou!

S láskou
Váš syneček

Zobrazeno 730×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio