...všeliké špumprnákle vesmírné...v internetovém trojobalu :)

Sportovní víkend 2012

11. 6. 2012 10:37

Bylo, nebylo, dne 8. – 10. 6.  probíhala na Vesmíru akce sportovní víkend. Ale to nebyla jen tak obyčejná akce. Byl to víkend, na který nezapomeneme! První sportovní výkon byl zdolat od autobusu namáhavý kopec. Večer nás přivítal César a seznámili jsme se tak, že jsme odpovídali na otázky napsané v olympijských kruzích na tabuli. César Jenda nás rozdělil do čtyř skupin. Za úkol jsme měli vymyslet zemi, kterou reprezentujeme a ve kterém sportu vynikáme.

Zrodili se tak země Lečo, BRPR, nedaleká Galie a Mijo. Tyto země se v dalším dnu utkaly v různých sportech. Dopoledne ve volejbale a streetballu, po obědě ve fotbale a tenisu. Mijo neustále zaostávali a chtěli se tak přejmenovat na Losers, ale odpoledne zabojovali a všem vytřeli zrak ve fotbale, kde vyhráli. César měl velikou trpělivost s větrem, který shazoval palety. Ty především sloužily jako síť na tenis. Lečo poráželi, koho mohli, a proto byli ve všech sportech nejlepší.

Po vydatné večeři, kterou nám ukuchtila Ivka, bylo vyhlášení výsledků. Každý v nějakém sportu vyhrál. Poté následoval film se sportovní tématikou Expres. Pro vyčerpání někteří jedinci usnuli, alespoň se prospali a nebyli unavení na mši svatou, která byla netradičně kolem 23. hodiny.

V neděli na snídani se naneštěstí všichni dobelhali. Dalším sportem bylo sejít kopec na mši svatou a zase ho vyšlapat. A koho neskolila únava, je fit až dodnes. Děkujeme Vesmírnému týmu, že pro nás udělali nezapomenutelný víkend.

SP

Zobrazeno 577×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio